Amazon Quiz Time Daily 8-12 Answers | Amazon Quiz Answer 1st October to 31st October

[Daily] Amazon Quiz Today - Answer and Win Rs.25,000 Amazon Pay Balance

Amazon Quiz Today Answers Daily 8- 12 Answers

How To Play This Daily Amazon Quiz ?
  • First of all download  Amazon App from Play-store 
DOWNLOAD LINK : [ CLICK HERE TO DOWNLOAD ]
  • Now Just Open The Amazon App & Login into Your Account
  • Open your app and search for the quiz
  • Click on left side menu bar () option and then click on Quiz Time  

  • AmazonQuiz

  • Click On Daily Quiz Banner & Quiz Will Start. You Can Find All Correct Amazon Quiz Today Answers Below

Amazon Offer - Answer Simple Quiz and win |  Rs.25,000 Amazon Pay Balance | 30th October 

[Oct 30,2020]


Amazon Quiz Answers Answers Daily 

Amazon Quiz today Answer | 30th October2020 | Win Free Rs.25,000 Amazon Pay Balance

Answers The Questions As Mentioned Below 

Question 1 :   Succeeding Jawed Ashraf, Vishal Sharma has been appointed as the Permanent Representative of India in which UN agency?

Answer 1 - UNESCO

Question 2 :   Lewis Hamilton, Winner of the Eifel Grand Prix, represents which car manufacturer?

Answer 2 - Mercedes



Question 3 :  Following the President’s resignation, the PM Sadyr Zhaparov also becomes the acting president of which country?

Answer 3 - Kyrgyzstan

Question 4 :   Where in Italy is this UNESCO world heritage site located?

Answer 4 - Pisa

Question 5 :  Name this drink that shares its name with a borough in New York City.

Answer 5 - Manhattan



TERMS AND CONDITIONS
  • Quiz is only applicable Only on Amazon App 
  • Timing – 8 AM To 12 PM on 30th October 2020
  • Amazon Quiz -  Rs.25,000 Amazon Pay Quiz Winners will be declared on 30th October 2020




Amazon Offer - Answer Simple Quiz and win |  G - Shock Men's Watch | 29th October 

[Oct 29,2020]


Amazon Quiz Answers Answers Daily 

Amazon Quiz today Answer | 29th October2020 | Win G- Shock Men's Watch

Answers The Questions As Mentioned Below 

Question 1 :   Late Bhanu Athaiya was the first Indian to win an Academy Award in which category for her work in the 1982 film Gandhi?

Answer 1 - Costume Design

Question 2 :  Iga Swiatek, winner of the Women’s Singles at the French Open 2020, hails from which country?

Answer 2 - Poland



Question 3 :  Name India’s indigenous anti-radiation missile that was successfully flight tested off the east coast of the country in October 2020.

Answer 3 - Rudram

Question 4 :   This map is featured in which famous TV show that is hosted by HBO?

Answer 4 - Game of Thrones

Question 5 :  This is the national sport of which of these Asian countries?

Answer 5 - Bhutan



TERMS AND CONDITIONS
  • Quiz is only applicable Only on Amazon App 
  • Timing – 8 AM To 12 PM on 29th October 2020
  • Amazon Quiz -  G-Shock Men's Watch Quiz Winners will be declared on 29th October 2020




Amazon Offer - Answer Simple Quiz and win |  G - Shock Men's Watch | 27th October 

[Oct 27,2020]


Amazon Quiz Answers Answers Daily 

Amazon Quiz today Answer | 27th October2020 | Win G- Shock Men's Watch

Answers The Questions As Mentioned Below 

Question 1 :   PM Modi released a ₹100 coin to commemorate the 100th birth anniversary of Vijaya Scindia, who is also known as the Rajmata of which city?

Answer 1 - Gwalior

Question 2 :  The 2020 Nobel Prize for Economics was awarded to Paul R. Milgrom and Robert B. Wilson for their contributions in improving which theory?

Answer 2 - Auction Theory



Question 3 :  World Student’s Day is observed every year on 15th October to commemorate the birth anniversary of which Indian president?

Answer 3 - APJ Abdul Kalam

Question 4 :   For which team does this player play for in the IPL 2020?

Answer 4 - Rajasthan Royals

Question 5 :  This statue was a gift to the United States from the people of which country?

Answer 5 - France



TERMS AND CONDITIONS
  • Quiz is only applicable Only on Amazon App 
  • Timing – 8 AM To 12 PM on 27th October 2020
  • Amazon Quiz -  10gm Gold Bar Quiz Winners will be declared on 27th October 2020




Amazon Offer - Answer Simple Quiz and win |  Free Rs.50,000  Amazon Pay Balance | 25th October 

[Oct 23,2020]


Amazon Quiz Answers Answers Daily 

Amazon Quiz today Answer | 25th October2020 | Win Free RS.50,000

Answers The Questions As Mentioned Below 

Question 1 :   Which company renamed their package of business tools from ‘Suite’ to ‘Workspace’?

Answer 1 - Google

Question 2 :  Which veteran politician entered the Lok Sabha in 1977 from Hajipur constituency, and has held the Mines and Railways ministry as well?

Answer 2 - Ram Vilas Paswan



Question 3 :  Complete the title of this book by Anand Neelakantan – ‘The Very, Extremely, Most Naughty _______ Tales’.

Answer 3 -Asura

Question 4 :   What is the capital city of the country this structure is situated in?

Answer 4 - Riyadh

Question 5 :  Which country has the most Olympic Gold Medals in this sport?

Answer 5 - USA



TERMS AND CONDITIONS
  • Quiz is only applicable Only on Amazon App 
  • Timing – 8 AM To 12 PM on 25th October 2020
  • Amazon Quiz -  Amazon Echo Quiz Winners will be declared on 25th October 2020




Amazon Offer - Answer Simple Quiz and win |  Free Rs.50,000  Amazon Pay Balance | 23rh October 

[Oct 23,2020]


Amazon Quiz Answers Answers Daily 

Amazon Quiz today Answer | 23rd October2020 | Win Free RS.15,000

Answers The Questions As Mentioned Below 

Question 1 :   Pratyush, Mihir and the upcoming PARAM Siddhi are examples of what found in India?

Answer 1 - Supercomputers

Question 2 :   Louise Glück, an American Poet, received the Nobel Prize in which category?

Answer 2 - Literature



Question 3 :  India celebrates October 5 every year as the ‘Ganga River ________ Day’. Fill in the blank with the name of an animal.

Answer 3 -Dolphin

Question 4 :   In which state is the structure, found on the back of this note, located?

Answer 4 - Madhya Pradesh

Question 5 :  Who was the first Supreme Leader of the country this flag belongs to?

Answer 5 - Kim-il-Sung



TERMS AND CONDITIONS
  • Quiz is only applicable Only on Amazon App 
  • Timing – 8 AM To 12 PM on 23rd October 2020
  • Amazon Quiz -  Amazon Echo Quiz Winners will be declared on 23rd October 2020




Amazon Offer - Answer Simple Quiz and win |  Free Rs.10000  | 21th October 

[Oct 21,2020]


Amazon Quiz Answers Answers Daily 

Amazon Quiz today Answer | 21th October2020 | Win Free RS.10000

Answers The Questions As Mentioned Below 

Question 1 :   In October 2020, The Indo-American Chamber of Commerce awarded which Indian Businessman the Lifetime Achievement Award?

Answer 1 - Ratan Tata

Question 2 :   As a part of UN’s International Day of Girl Child, 16 year old Aava Murto became the Prime Minister of which country for one day?

Answer 2 - Finland
Question 3 :  On the occasion of Second World Cotton Day, which premium brand of Indian cotton was launched by Smriti Irani?

Answer 3 -Kasturi Cotton

Question 4 :  What is the currency of the country this structure is located in?

Answer 4 - Egyptian Pound

Question 5 :   Identify this American President who is the only American President ever to have a patent to his name.

Answer 5 - Abraham Lincoln



TERMS AND CONDITIONS
  • Quiz is only applicable Only on Amazon App 
  • Timing – 8 AM To 12 PM on 20th October 2020
  • Amazon Quiz -  Amazon Echo Quiz Winners will be declared on 20th October 2020


Amazon Offer - Answer Simple Quiz and win |  Amazon Echo | 20th October 

[Oct 20,2020]


Amazon Quiz Answers Answers Daily 

Amazon Quiz today Answer | 20th October2020 | Win Amazon Echo

Answers The Questions As Mentioned Below 

Question 1 :   The 2020 Nobel Prize for Chemistry was jointly awarded to Chemistry experts of USA and which other country?

Answer 1 - France

Question 2 :   Justice KK Usha, who recently passed away, was the first woman chief justice of which state?

Answer 2 - Kerala
Question 3 :  Nawaf Al-Ahmad Al-Jaber Al-Sabah has been sworn in as the New Emir of which country?

Answer 3 -Kuwait

Question 4 :  The emperor who commissioned this monument to be built was the successor of which Mughal Emperor?

Answer 4 - Jahangir

Question 5 :  )A large part of the money generated by such apple products go to fund programmes to fight which disease?

Answer 5 - HIV/AIDS



TERMS AND CONDITIONS
  • Quiz is only applicable Only on Amazon App 
  • Timing – 8 AM To 12 PM on 20th October 2020
  • Amazon Quiz -  Amazon Echo Quiz Winners will be declared on 20th October 2020


Amazon Offer - Answer Simple Quiz and win | Rs.20,000 Amazon Pay Balance | 19th October 

[Oct 19,2020]


Amazon Quiz Answers Answers Daily 

Amazon Quiz today Answer | 19th October2020 | Win Rs.20,000 Amazon Pay Balance

Answers The Questions As Mentioned Below 

Question 1 :   2020 Nobel Prize for Physics winner, Roger Penrose is the Emeritus Rouse Ball Professor of Mathematics at which university?

Answer 1 - University of Oxford

Question 2 :   Activists from Iran, Nicaragua, USA and which country received the 2020 Right Livelihood Award also known as the Alternative Nobel Prize?

Answer 2 - Belarus
Question 3 :  Syeda Anwara Taimur, who recently passed away, was which state’s first and only woman Cheif Minister ever?

Answer 3 -Assam

Question 4 :   How many times has the man on this currency note been nominated for the Nobel Prize?

Answer 4 - 5

Question 5 :  Identify the CEO of the company that produces this electric car.

Answer 5 - Elon Musk



TERMS AND CONDITIONS
  • Quiz is only applicable Only on Amazon App 
  • Timing – 8 AM To 12 PM on 19th October 2020
  • Amazon Quiz -  Rs.20,000 Amazon Pay Balance Quiz Winners will be declared on 19th October 2020


Amazon Offer - Answer Simple Quiz and win | Bose Soundbar 700 | 18th October 

[Oct 18,2020]


Amazon Quiz Answers Answers Daily 

Amazon Quiz today Answer | 18th October2020 | Win Bose Soundbar 700

Answers The Questions As Mentioned Below 

Question 1 :   As a tribute to Mahatma Gandhi, the day 2nd October is known as the International Day of ________ . Fill in the blanks

Answer 1 - Non-Violence

Question 2 :   H.J Alter, C.M Rice ,M. Houghton were declared the winners of the 2020 Nobel Prize for Physiology/Medicine for discovering which virus?

Answer 2 - Hepatitis C
Question 3 :  Isher Judge Ahluwalia, a Padma Bhushan recipient who recently passed away, was known for her expertise in which subject?

Answer 3 -Economics

Question 4 :   Formerly named Place de l’Étoile, this monument resides in which city?

Answer 4 - Paris

Question 5 :  Who is the CEO of the company that manufactures this product.

Answer 5 - Satya Nadella



TERMS AND CONDITIONS
  • Quiz is only applicable Only on Amazon App 
  • Timing – 8 AM To 12 PM on 18th October 2020
  • Amazon Quiz -  Bose Soundbar 700 Quiz Winners will be declared on 18th October 2020



Amazon Offer - Answer Simple Quiz and win | Rs.50,000 Amazon Pay balance| 17th October

[Oct 17,2020]


Amazon Quiz Answers Answers Daily 

Amazon Quiz today Answer | 17th October2020 | Win Rs.50,000 Amazon Pay Balance

Answers The Questions As Mentioned Below 

Question 1 :   Bongosagar is a bilateral naval exercise between India and which other country?

Answer 1 - Bangladesh

Question 2 :   The Social Innovation & Incubation Mission launched by the Ministry of Social Justice and Empowerment is named after which great Indian?

Answer 2 - Bhimrao Ambedkar
Question 3 :  During the 2020 IPL, which cricketer became the first Indian to cross 9000 runs in T20 cricket?

Answer 3 -Virat Kohli

Question 4 :   These are different phases of which astronomical body?

Answer 4 - Moon

Question 5 :  Name this animal famed for its upright posture..

Answer 5 - Meerkat



TERMS AND CONDITIONS
  • Quiz is only applicable Only on Amazon App 
  • Timing – 8 AM To 12 PM on 17th October 2020
  • Amazon Quiz -  Rs.50,000 Amazon Pay Balance Quiz Winners will be declared on 17th October 2020


Amazon Offer - Answer Simple Quiz and win | Rs.15,000 Amazon Pay balance| 15th October

[Oct 15,2020]


Amazon Quiz Answers Answers Daily 

Amazon Quiz today Answer | 15th October2020 | Win Rs.15,000 Amazon Pay Balance

Answers The Questions As Mentioned Below 

Question 1 :   This famous palace would be found in which city in India?

Answer 1 - Udaipur

Question 2 :   Name this animal, also the state animal of Sikkim

Answer 2 - Red Panda Question 3 :  This ‘Golden’ fort is found in which city in India?

Answer 3 -Jaisalmer

Question 4 :   In which city, Europe’s second oldest capital city, is this picture taken?

Answer 4 - Lisbon

Question 5 :   Name this bird which also shares its name with a publishing house.

Answer 5 - Puffin



TERMS AND CONDITIONS
  • Quiz is only applicable Only on Amazon App 
  • Timing – 8 AM To 12 PM on 15th October 2020
  • Amazon Quiz -  Rs.15,000 Amazon Pay Balance Quiz Winners will be declared on 15th October 2020


Amazon Offer - Answer Simple Quiz and win | Dyson Airwrap | 14th October

[Oct 14,2020]


Amazon Quiz Answers Answers Daily 

Amazon Quiz today Answer | 14th October2020 | Win Dyson Airwrap

Answers The Questions As Mentioned Below 

Question 1 :   Which country is credited with inventing this food item?

Answer 1 - Italy

Question 2 :   Name this domed building which is the largest church in the world.

Answer 2 - St. Peter’s Basilica
Question 3 :  In which city is this tall building located?

Answer 3 -Dubai

Question 4 :   In which movie series would you find this character?

Answer 4 - Star Wars


Question 5 :  ) In which of these sports, would this type of glove usually be used?

Answer 5 - Baseball



TERMS AND CONDITIONS
  • Quiz is only applicable Only on Amazon App 
  • Timing – 8 AM To 12 PM on 14th October 2020
  • Amazon Quiz -  Dyson Airwrap Quiz Winners will be declared on 14th October 2020



Amazon Offer - Answer Simple Quiz and win | OnePlus 8 Pro | 13th October

[Oct 13,2020]


Amazon Quiz Answers Answers Daily 

Amazon Quiz today Answer | 13th October2020 | Win OnePlus 8 Pro

Answers The Questions As Mentioned Below 

Question 1 :   After a gap of 16 years, mineral exploration has started at which iconic mining region?

Answer 1 - Kolar Gold Fields

Question 2 :   Which international city is building a pilot electric road that will power specially equipped buses as they drive?

Answer 2 - Tel Aviv
Question 3 :  The Shanti Swarup Bhatnagar award recognises outstanding work by Indians in which field?

Answer 3 -Science & Technology

Question 4 :   Air India One, a VVIP aircraft meant to fly the Prime Minister and President of India, is manufactured by which company?

Answer 4 - Boeing


Question 5 :  )The logo of which of these organisations has recently been changed for the first time since its inception in 1982?

Answer 5 - Sports Authority of India



TERMS AND CONDITIONS
  • Quiz is only applicable Only on Amazon App 
  • Timing – 8 AM To 12 PM on 13th October 2020
  • Amazon Quiz -  OnePlus 8 Pro Quiz Winners will be declared on 13th October 2020



Amazon Offer - Answer Simple Quiz and win | Philips Soundbar | 11th October

[Oct 11,2020]


Amazon Quiz Answers Answers Daily 

Amazon Quiz today Answer | 11th October2020 | Win Philips Soundbar

Answers The Questions As Mentioned Below 

Question 1 :   Name India’s first multi-wavelength astronomical observatory, that recently completed five years of imaging celestial objects in space.

Answer 1 - Astrosat

Question 2 :   In September 2020, which former Indian bowler was appointed the chairperson of BCCI women’s selection committee?

Answer 2 - Neetu David
Question 3 :  Which Bollywood actor was recently awarded with SDG Special Humanitarian Action Award by the United Nations?

Answer 3 -Sonu Sood

Question 4 :   Which Indian footballer is the winner of the 2019-20 AIFF Men’s Footballer of the Year Award?

Answer 4 - Gurpreet Singh Sandhu


Question 5 :  Japan Airlines recently said that it would retire which phrase from their in-flight announcements made in English?

Answer 5 - Ladies and gentlemen



TERMS AND CONDITIONS
  • Quiz is only applicable Only on Amazon App 
  • Timing – 8 AM To 12 PM on 11th October 2020
  • Amazon Quiz -  Philips Soundbar Quiz Winners will be declared on 11th October 2020


Amazon Offer - Answer Simple Quiz and win | Rs.25,000 Amazon Pay | 10th October

[Oct 10,2020]


Amazon Quiz Answers Answers Daily 

Amazon Quiz today Answer | 10th October2020 | Win Rs.25,000 Amazon Pay 

Answers The Questions As Mentioned Below 

Question 1 :   Russian research and development enterprise ‘Zvezda’ has started the manufacturing of what for ISRO’s Gaganyaan Mission?

Answer 1 - Space Suit

Question 2 :   The 13th edition of Aero India-21, Asia’s largest exposition of such a kind, will be held in which Indian city?

Answer 2 - Bengaluru
Question 3 :  Which social-media platform has launched a dedicated search prompt to prevent suicide, named #ThereIsHelp?

Answer 3 -Twitter

Question 4 :   Etosha National Park, recently featured in NASA observatory photographs, is located in which country?

Answer 4 - Namibia


Question 5 :  Which bank has launched ‘iStartup 2.0’ a comprehensive programme for start-ups?

Answer 5 - ICICI Bank



TERMS AND CONDITIONS
  • Quiz is only applicable Only on Amazon App 
  • Timing – 8 AM To 12 PM on 10th October 2020
  • Amazon Quiz -  Rs.25,000 Quiz Winners will be declared on 11th October 2020




Amazon Offer - Answer Simple Quiz and win | Philips Soundbar | 9th October

[Oct 09,2020]


Amazon Quiz Answers Answers Daily 

Amazon Quiz today Answer | 9th October2020 | Win Philips Soundbar

Answers The Questions As Mentioned Below 

Question 1 :   Delhi’s IGI airport will now have India’s first and exclusive terminal for what?

Answer 1 - Private Jets

Question 2 :  According to the India Happiness Report 2020, which is the happiest state in India?

Answer 2 - Mizoram
Question 3 :  Which African country recently held a state funeral in honour of Moussa Traore, its former president?

Answer 3 -Mali

Question 4 :   Which of these is the official premium lifestyle brand of soccer legend Lionel Messi?

Answer 4 - The Messi Store


Question 5 :   A total of 12 faculty members of AICTE-approved institutes received the first-ever ________ Best Teacher Awards 2020. Fill in the blank.

Answer 5 - Visvesvaraya



TERMS AND CONDITIONS
  • Quiz is only applicable Only on Amazon App 
  • Timing – 8 AM To 12 PM on 9th October 2020
  • Amazon Quiz -  Philips Soundbar Quiz Winners will be declared on 9th October 2020




Amazon Offer - Answer Simple Quiz and win | Rs.20,000 Amazon Pay Balance | 8th October

[Oct 08,2020]


Amazon Quiz Answers Answers Daily 

Amazon Quiz today Answer | 8th October2020 | Rs.20,000 Amazon Pay

Answers The Questions As Mentioned Below 

Question 1 :   Which organisation has recently pledged to build BARDA – an agency for biomedical advanced research and development?

Answer 1 - European Union

Question 2 :  Which business group recently won the contract to build our new Indian Parliament?

Answer 2 - Tata
Question 3 :  Who was the Man of the Match in the very first encounter of the 2020 IPL?

Answer 3 -Ambati Rayudu

Question 4 :   Which brand recently launched GIGAnet, a strong and fast 4G network?

Answer 4 - Vi


Question 5 :  Which country has become the first to issue a sovereign bond linked to the sustainable development goals set by the United Nations?

Answer 5 - Mexico



TERMS AND CONDITIONS
  • Quiz is only applicable Only on Amazon App 
  • Timing – 8 AM To 12 PM on 8th October 2020
  • Amazon Quiz -  Rs.20,000 Amazon Pay Quiz Winners will be declared on 8th October 2020




Amazon Offer - Answer Simple Quiz and win | OnePlus 8 Pro | 7th October

[Oct 07,2020]


Amazon Quiz Answers Answers Daily 

Amazon Quiz today Answer | 7th October2020 | OnePlus 8 Pro

Answers The Questions As Mentioned Below 

Question 1 :   In the sport shown in the visual, what role is the person in picture performing?

Answer 1 - Pitcher

Question 2 :  This famous historical site is located in which country?

Answer 2 - Jordan
Question 3 :  Looking at the sea of red, identify which football club this is the home ground for

Answer 3 - Manchester United

Question 4 :   This famous luxury carmaker is a subsidiary of which group?

Answer 4 - BMW


Question 5 :  Where in France would you find this famous palace?

Answer 5 - Versailles



TERMS AND CONDITIONS
  • Quiz is only applicable Only on Amazon App 
  • Timing – 8 AM To 12 PM on 7th October 2020
  • Amazon Quiz -  OnePlus 8 Pro Quiz Winners will be declared on 7th October 2020



Amazon Offer - Answer Simple Quiz and win | Rs.10,000 Amazon Pay  | 6th October

[Oct 06,2020]


Amazon Quiz Answers Answers Daily 

Amazon Quiz today Answer | 6th October2020 | Rs.10,000 Amazon Pay

Answers The Questions As Mentioned Below 

Question 1 :  What are these birds called?

Answer 1 - Flamingoes

Question 2 :  This famous bridge is located in which city?

Answer 2 - San Francisco
Question 3 :  Name this food item, popular in France and around the world

Answer 3 - Crepe

Question 4 :  What is the name given to this young one of an animal?

Answer 4 - Joey


Question 5 :  This famous place is in which country?

Answer 5 - Singapore



TERMS AND CONDITIONS
  • Quiz is only applicable Only on Amazon App 
  • Timing – 8 AM To 12 PM on 6th October 2020
  • Amazon Quiz -  Rs.10,000 Amazon Pay Quiz Winners will be declared on 6th October 2020




Amazon Offer - Answer Simple Quiz and win | Rs.10,000 Amazon Pay  | 5th October

[Oct 05,2020]


Amazon Quiz Answers Answers Daily 

Amazon Quiz today Answer | 5th October2020 | Rs.10,000 Amazon Pay

Answers The Questions As Mentioned Below 

Question 1 :  Russian research and development enterprise ‘Zvezda’ has started the manufacturing of what for ISRO’s Gaganyaan Mission?

Answer 1 - Space Suit

Question 2 :  The 13th edition of Aero India-21, Asia’s largest exposition of such a kind, will be held in which Indian city?

Answer 2 - Bengaluru
Question 3 :  WWhich social-media platform has launched a dedicated search prompt to prevent suicide, named #ThereIsHelp?

Answer 3 - Twitter

Question 4 :  Etosha National Park, recently featured in NASA observatory photographs, is located in which country?

Answer 4 - Namibia


Question 5 :  Which bank has launched ‘iStartup 2.0’ a comprehensive programme for start-ups?

Answer 5 - ICICI Bank



TERMS AND CONDITIONS
  • Quiz is only applicable Only on Amazon App 
  • Timing – 8 AM To 12 PM on 5th October 2020
  • Amazon Quiz -  Rs.10,000 Amazon Pay Quiz Winners will be declared on 5th October 2020




Amazon Offer - Answer Simple Quiz and win | Samsung Galaxy M21  | 4th October

[Oct 04,2020]


Amazon Quiz Answers Answers Daily 

Amazon Quiz today Answer | 4th October2020 | Samsung Galaxy M21

Answers The Questions As Mentioned Below 

Question 1 :  What type of music did the Marathi film “The Disciple”, that won the International Critics Award in the Venice Film Festival, focus on?

Answer 1 - Indian Classical

Question 2 :  According to a recent report by the National Statistical Office, which Indian state topped with a 96.2% literacy rate in the year 2017-18?

Answer 2 - Kerala
Question 3 :  W‘Sustainable Shipping for a Sustainable Planet’ is the 2020 theme for which day, to be observed on 26th September this year?

Answer 3 - World Maritime Day

Question 4 :  Which Bollywood actor has recently been appointed the Chairman, National School of Drama Society?

Answer 4 - Paresh Rawal


Question 5 :  The MVP for the 2019-20 NBA Regular Season represents which country in international basketball?

Answer 5 - Greece



TERMS AND CONDITIONS
  • Quiz is only applicable Only on Amazon App 
  • Timing – 8 AM To 12 PM on 4th October 2020
  • Amazon Quiz -  Samsung Galaxy M21 Quiz Winners will be declared on 4th October 2020




Amazon Offer - Answer Simple Quiz and win | Sony Speakers  | 3rd October

[Oct 03,2020]


Amazon Quiz Answers Answers Daily 

Amazon Quiz today Answer | 3rd October2020 | Sony Speakers

Answers The Questions As Mentioned Below 

Question 1 :   Winner of the 2020 US Open Men’s Singles Dominic Thiem hails from which European country?

Answer 1 - Austria

Question 2 :  The Indian Government on September 14, 2020 banned the export of which of these food items?

Answer 2 - Onions
Question 3 :  WThe Kosi Rail Mega Bridge, Inaugurated on 18th September 2020, was established in which Indian state?

Answer 3 - Bihar

Question 4 :   As assigned by CEO Michael Scott, who had employee id no 1 in the company which manufactures these products?

Answer 4 - Steve Wozniak


Question 5 :  11th September saw the 125th birth anniversary of Acharya Vinoba Bhave, the founder of which movement?

Answer 5 - Bhoodan Movement



TERMS AND CONDITIONS
  • Quiz is only applicable Only on Amazon App 
  • Timing – 8 AM To 12 PM on 3rd October 2020
  • Amazon Quiz -  Sony Spekers Quiz Winners will be declared on 3rd October 2020




Amazon Offer - Answer Simple Quiz and win | Fossil Gen 5 Smartwatch  | 2ndOctober

[Oct 02,2020]


Amazon Quiz Answers Answers Daily 

Amazon Quiz today Answer | 2nd October2020 | Fossil Generation 5 Smartwatch

Answers The Questions As Mentioned Below 

Question 1 :   In which year was Mahatma Gandhi nominated for the Nobel Prize for the first time?

Answer 1 - 1937

Question 2 :  On which day in history did Mahatma Gandhi embark on the famous Dandi March?

Answer 2 - 12th March 1930
Question 3 :  WWhich leader did Mahatma Gandhi call the ‘Prince among Patriots’?

Answer 3 - Netaji Subhas Chandra Bose

Question 4 :   Gandhi was nominated for the Nobel Peace prize _____ times and the committee regrets not giving him the Nobel Peace prize to this day.

Answer 4 - 5


Question 5 :  Mahatma Gandhi shares his birthday with which Indian prime minister?

Answer 5 - Lal Bahadur Shastri 

Question 6 :   Which of these books was NOT written by Mahatma Gandhi?

Answer 4 - Long Walk to Freedom


Question 7 :   The book ‘Unto This Last’ greatly captivated and transformed Gandhiji. So much so that he translated it into Gujarati. Who was its author?

Answer 4 - John Ruskin






TERMS AND CONDITIONS
  • Quiz is only applicable Only on Amazon App 
  • Timing – 8 AM To 12 PM on 2nd October 2020
  • Amazon Quiz -  Fossil Gen 5 Smartwatch Quiz Winners will be declared on 2nd October 2020




Amazon Offer - Answer Simple Quiz and win | Rs.20,000 Amazon Pay  | 1st October

[Oct 01,2020]


Amazon Quiz Answers Answers Daily 

Amazon Quiz today Answer | 1st October2020 | Rs.20,000 Amazon Pay

Answers The Questions As Mentioned Below 

Question 1 :   Which object grants the superhero, Green Lantern, his extraordinary powers?

Answer 1 - A ring

Question 2 :  The novel, White Tiger, won the Man Booker prize in 2008, and was the debut novel of an Indian-born author. Who wrote it?

Answer 2 - Arvind Adiga
Question 3 :  WWhat is the dot that appears over the lowercase letters, ‘i’ and ‘j’, called?

Answer 3 - Tittle

Question 4 :   Famous british actress ‘Lena Headey’ was born on 3rd October 1973. Which character does she play in the famous HBO series ‘Game Of Thrones’?

Answer 4 - Cersei Lannister


Question 5 :  She was the first Indian woman to become a teacher, and opened up the first girl’s school in India in 1848. Who is she?

Answer 5 - Savitribai Phule



TERMS AND CONDITIONS
  • Quiz is only applicable Only on Amazon App 
  • Timing – 8 AM To 12 PM on 1st October 2020
  • Amazon Quiz -  RS.20000 Amazon Pay Quiz Winners will be declared on 1st October 2020



Post a Comment

0 Comments